Alles-in-1 - AXOI

Alles wat je nodig hebt in één pakket

Wij helpen je graag verder.

1. Website

Onze websites hebben maar 1 doel: bezoekers verleiden om met jou in contact te komen. Met enkele pagina's en een paar foto's kan je jouw doelgroep niet overtuigen, maar met 30 vindbaarheid pagina's, tips, films, fotogalerij en een referentie pagina zal de klant zeker overtuigd zijn.

30 Vindbaarheid Pagina's

Hoe meer pagina's, hoe beter je wordt gevonden. Bijvoorbeeld een pagina over je bedrijf, tarieven, je diensten en noem maar op. Als dit overzichtelijk is gepresenteerd, klikt de bezoeker niet snel weg.

Sociale Media Integratie

"Integratie" is het automatisch tonen van bijvoorbeeld Facebook berichten op je website. Maar ook de fotogalerij en klantenbeoordelingen worden aangestuurd zodat je mond-tot-mond reclame creëert op sociale media.

Teksten & foto's inbegrepen

Bezoekers lezen niet maar "scannen" tekst. Onze teksten zijn in hapklare brokjes en altijd voorzien van foto's. Door onze ervaring weten wij precies waar je bezoekers naar kijken.

2. Mobiele Web-App

Smartphone gebruikers "hunten" naar informatie. Een aanmelding of offerte aanvraag gebeurt vaak via de computer. Onze snelle en makkelijke mobiele Web-App is gericht op een "call-to-action" voor een maximaal rendement van elke bezoeker.

Geschikt voor alle apparaten

Met welk apparaat de site wordt bezocht, maakt helemaal niet uit bij onze websites. De bezoeker zal altijd de gewenste informatie te zien krijgen en dat op het juiste beeldformaat.

Supersnelle mobiele website

Een mobiele site laadt veel sneller dan een gewone website en kan in alle informatie voorzien. Daarnaast bekijkt 70% van de bezoekers je website eerst via hun smartphone.

Ontworpen voor mobiele apparaten

Wij maken een gebruiksvriendelijke web-app die aansluit bij de huisstijl van je hoofdwebsite. Deze web-app past zich automatisch aan naar het beeldformaat van de bezoeker.

3. Social Media Advies, Profielen + Integraties

Social media is geen speeltje voor jongeren meer, inmiddels maakt de helft van de Nederlandse internetters gebruik van social media. Het is dé manier om met jouw gasten in contact te blijven en nieuwe te bereiken. AXOI heeft een naadloze integratie met Facebook en is vanuit het CMS systeem eenvoudig bij te werken.

Social Media Makeover

Het is belangrijk dat je Facebook pagina er opvallend en interessant uitziet. Daarom nemen wij je pagina onder handen om hier zoveel mogelijk winst uit te halen.

Automatische Website Integratie

Facebook integraties: Een Like!-knop en een link naar je Facebook-pagina is uiteraard geen probleem. Heb je een bepaalde actie op Facebook geplaatst? Dan zullen de bezoekers op je website deze actie ook meekrijgen door middel van de Facebook koppeling op je website.

Positieve klantbeoordelingen

De beste reclame is mond-tot-mond reclame. Daarom besteden wij veel aandacht aan je referenties pagina, deze is overigens ook gekoppeld aan Facebook.

4. Huisstijl

Wij ontwerpen je website en zorgen ervoor dat de website er prachtig uitziet. Wij ontwerpen roterende sliders voor op de voorpagina van je website en zorgen ervoor dat je een uitstekende eerste indruk achterlaat. Een goede eerste indruk maak je namelijk maar één keer.

Logo & visitekaart ontwerp

Enkele logo's maken wij binnen 1 uur. Ontevreden? Dan starten wij samen een wedstrijd op ontwerpenvoorgeld.nl. Daarnaast ontwerpen we ook visitekaarten en flyers.

Flyers

Wij vinden het belangrijk dat je flyer doeltreffend is en de juiste inhoud bevat, zodat jouw doelgroep gemakkelijk in één oog opslag kan zien wat de kosten zijn.

Visitekaarten

Wij ontwerpen visitekaarten die aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Zo kunnen klanten je altijd blijven herkennen en hebben ze altijd je gegevens in handbereik.

5. Flyers

Wij ontwerpen flyers die aansluiten bij de huisstijl van je website. Wij vinden het belangrijk dat je flyer doeltreffend is en de juiste inhoud bevat. Zodat de bezoeker gemakkelijk in één oog opslag kan zien wat je specifieke diensten kosten. En wat je als bedrijf te bieden hebt voor ze.

Voordelig laten afdrukken

Voordelig je ontwerpen laten afdrukken? Dan zit je bij ons zeker goed. Door onze jarenlange samenwerking met de drukkerij kunnen wij dit voor een lager bedrag realiseren.

Cadeaubonnen

Wij ontwerpen flyers, posters en cadeaubonnen voor je bedrijf. Door deze middelen kun je jouw bedrijf het beste laten opvallen en een goede eerste indruk achterlaten.

Acties bedenken

Hoe doeltreffend is je actie nou eigenlijk? Hoeveel tijd & energie heeft het je gekost? Hoeveel nieuwe aanmeldingen heb je gehad? Wij geven vrijblijvend advies op al je vragen.

6. Google Adwords

Betalen-per-klik en zo hoog scoren in Google of Facebook is duur. Niet elk bedrijf heeft hier succes mee. Een goede analyze van je website bezoekers, tarieven en concurrenten is belangrijk. Wij kunnen je exact vertellen hoeveel je moet investeren voor resultaat.

Aanbevolen door bedrijven

De Google Adwords campagne is getest door meerdere bedrijven in verschillende regio's. Al deze bedrijven hebben veel nieuwe consumenten er bij gekregen

Geen opstartkosten

Wij laten je graag kennis maken met de voordelen van Adwords. Mede om deze reden vragen wij géén opstartkosten voor de campagne zoals vele bedrijven dit wel doen.

Klikfraude bestrijding

Wanneer er door een specifiek persoon, meerdere keren op je advertentie geklikt wordt ,zal het bedrag dat hiervoor in rekening is gebracht teruggestort worden op je rekening.

7. Vindbaarheid

Zoekmachine vriendelijke teksten zorgen ervoor dat je bedrijf hoog scoort in Google. De concurrentie binnen de verschillende bedrijven wordt steeds heftiger, dus het is belangrijk om goed vindbaar te zijn. Het is belangrijk dat de teksten 100% uniek zien, want als de teksten niet uniek zijn zal je bedrijf niet hoog scoren op Google en dus niet goed vindbaar zijn..

Zoekmachine vriendelijke website

Door 100% unieke professionele vindbaarheidsteksten te schrijven zal de vindbaarheid van jouw website aanzienlijk toenemen, en de website zal hoger scoren in Google.

Zelf aan de slag

Wij helpen je graag verder met de vindbaarheid van je bedrijfswebsite. Wij geven je tips en adviezen over hoe je je vindbaarheid aanzienlijk kunt verhogen.

Scoor automatisch beter in Google

Wil je hoog scoren in bijvoorbeeld regio Amsterdam? Door 100% unieke vindbaarheidsteksten te schrijven, zal de vindbaarheid van in deze regio aanzienlijk toenemen.

8. Klantenservice

Heb je vragen of extra hulp nodig met je website? Dan kun je ons op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 telefonisch bereiken. Wij zullen je alle ondersteuning geven die je nodig hebt. Ook is het mogelijk om per mail contact met ons op te nemen, dit kan via: info@axoi.com.

Bereikbaar & persoonlijk

Wij zijn op werkdagen telefonisch en per e-mail bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Natuurlijk kun je ook altijd even een afspraak maken en bij ons langskomen op kantoor.

Géén uurtje-factuurtje

Wanneer je een bedrijfswebsite bij AXOI neemt, profiteer je van full service. Wij onderhouden de website en wij doen niet aan uurtje-factuurtje.

Strategie & advies

Dankzij ons deskundig advies, tips en begeleiding kan je de aanwezigheid van je bedrijf aanzienlijk verhogen. AXOI helpt je graag verder.

9. Webhosting & Onderhoud

Na de oplevering bieden wij je nazorg. Vanzelfsprekend krijg je een webhostingpakket van 1000MB, zonder beperkingen gebaseerd op fair use policy, domeinnaam & email. Kleine wijzigingen zijn hier ook inbegrepen.

99% Uptime Garantie

Wij garanderen dat je website goed blijft werken. Facebook koppelingen, invulformulieren, updates & bescherming tegenover geautomatiseerde hacks zijn allemaal inbegrepen.

Backup

Iedere maand wordt er een backup van je website gemaakt, mocht er iets met de website gebeuren. Dan kunnen wij direct alles terugzetten, zodat er niks verloren gaat.

Altijd up-to-date

Om de zoveel tijd zijn er nieuwe updates beschikbaar om de website optimaal te laten werken. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 bedrijven

Wij vertellen je graag over onze websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.