Vindbaarheid - AXOI

Vindbaarheid

Word beter vindbaar in de Google zoekresultaten

1. Zoekmachine optimalisatie

Online reclame is een bewezen en kosteneffectieve manier om nieuwe klanten te bereiken en naamsbekendheid op te bouwen. AXOI biedt deskundige online reclame management services om je te helpen je zakelijke doelstellingen te bereiken.

90% klikt alleen op de eerste tien

Het hebben van een geweldige website garandeert niet dat klanten door de deur zullen lopen. SEO voor bedrijven helpt ervoor te zorgen dat je website hoog in de zoekmachine resultaten verschijnt, zodat klanten je kunnen vinden.

Kom in contact met de juiste mensen

Je wilt ervoor zorgen dat potentiële klanten je website kunnen vinden met behulp van de zoektermen die voor jou relevant zijn. Wij kunnen je website optimaliseren voor jouw doelgroep, locatie en andere belangrijke criteria.

Vindbaarheid / betaalde advertenties

In tegenstelling tot de reclame, die zodra je stopt met betalen verdwijnt, kan zoekmachine optimalisatie de komende jaren rendement opleveren voor je naamsbekendheid en het website verkeer van je bedrijf.

2. Content schrijven

Veel inhoud verbetert en versterkt elk ander facet van je marketing. AXOI creëert gezaghebbende en strategische inhoud om je zoekmachine optimalisatie een boost te geven.

Meer verkeer

AXOI produceert waardevolle inhoud die meer bezoekers naar je bedrijfswebsite brengt. Hierdoor zal je bedrijf beter te zien zijn in de zoekmachines en zal je naamsbekendheid aanzienlijk toenemen.

Waardevolle links en delen

De inhoud die AXOI publiceert op de zogenaamde "link" pagina's stimuleren externe verbindingen en het delen van sociale media die de algehele prestaties van je bedrijf in de zoekmachine verbeteren.

Word een autoriteit

De constante creatie van interessante, informatieve blog posts en pagina's geeft zoekmachines nieuwe pagina's te doorzoeken en geeft signalen naar hen dat je online een belangrijke bijdrage levert.

3. Google Adwords

Online reclame is een bewezen en kosteneffectieve manier om nieuwe klanten te bereiken en een betere naamsbekendheid op te bouwen. AXOI biedt deskundige online reclame management services aan om je te helpen je zakelijke doelstellingen te bereiken.

50% is afkomstig van zoekmachines

Personen die op zoek zijn naar een dienst of het product wat jij aanbiedt in de buurt maken hun beslissingen online meer dan ooit. AXOI helpt je duizenden potentiële klanten te bereiken via zoekmachines en social media platforms.

300% rendement op de investering

Traditionele gedrukte reclame is erg duur en is moeilijk te meten als het gaat om resultaten. Online adverteren met AXOI stelt je in staat om je specifiek te richten op de klanten die voor jouw bedrijf relevant zijn.

Bereik meer klanten, nu!

Duizenden potentiële klanten zijn op zoek naar een bedrijf in de buurt via Google, Bing en Yahoo, je kunt ze bereiken via zoekmachine adverteren. Het is snel op te zetten en heeft een onmiddellijke impact op je website verkeer.

4. Facebook Ads

Je huidige en toekomstige klanten zijn al onderdeel van online gemeenschappen zoals Facebook en Twitter. Social media reclame drijft potentiële klanten naar je bedrijfspagina's, die je helpen om meer te verkopen en een betere naamsbekendheid op te bouwen.

Vergroot je bereik

Zodra een klant je advertenties heeft ontvangen, wordt hij of zij een kanaal voor verdere distributie naar hun vrienden. Dit is het belangrijkste voordeel van sociale media reclame, je klanten kunnen je marketingbereik vermenigvuldigen.

Bereik de juiste mensen

Social media stelt je in staat om je op klanten te richten op basis van hun leeftijd, locatie, interesses en andere belangrijke criteria. Je kunt je zelfs richten op klanten die al interesse hebben getoond in je bedrijf.

Facebook verjaardag actie

Adverteren kan beter dan ooit tevoren. Via Facebook adverteren wij met bijv. een verjaardagsactie. Deze advertentie wordt alleen getoond aan mensen in een straal van 40 km om je bedrijf die binnen 1 week jarig zijn.

5. De voordelen van AXOI

AXOI geeft je de gemoedsrust dat je zoekmachine reclame in de handen van professionals ligt die weten hoe ze succesvolle reclamecampagnes moeten uitvoeren. Wij staan altijd bij je, van zoekwoord onderzoek & rekeningstructuur tot het maken en bijhouden van advertenties en prestaties.

Experts in online reclame

Je online reclame moet worden beheerd door deskundigen die gespecialiseerd zijn in je branche. Wij hebben ruime ervaring in online reclame voor verschillende bedrijven. Wij beheren je campagnes volledig, zodat jij je kunt richten op wat het meest belangrijk is, het runnen van je bedrijf.

Waar voor je geld

In tegenstelling tot andere reclame middelen, betaal je met zoekmachine adverteren alleen wanneer iemand op je advertentie klikt. Je geeft precies aan hoeveel je wilt besteden aan de campagnes en je kunt de campagne pauzeren en hervatten u op elk gewenst moment.

Betrek de juiste mensen

Je advertenties worden alleen geactiveerd door mensen die één van je zoekwoorden in de zoekmachine typen. Je kunt ook bepalen op welke geografische gebieden je je wilt richten, wat betekent dat je altijd de meest relevante vooruitzichten aantrekt.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 bedrijven

Wij vertellen je graag over onze websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.